PRISAR

Alle prisar er oppgitt i norske kroner (NOK) og inkludert mva. Vi tek atterhald om prisendringar i samband med devaluering, valutasvingningar eller momsendring. Vi tek også atterhald om feil i pris som skuldast feil på sida. Prisar kan bli endra utan varsel.

RETUR

Ved kjøp av varer over internett har du angrerett i 14 dagar. For å spare miljøet, sender vi angrerettskjema saman med ordrebekrefting pr. e-post. Viss du ønskjer å returnere ei vare, er det viktig at du fyller ut skjemaet, og at du pakkar den i skikkeleg emballasje. Retur til: Huldrafjell AS, Lønningsåsen 27, 5417 Stord. 

BYTE VARA: Vi betaler frakt på ny vare, dersom du ønskjer å byte til ei anna vare.
PENGANE TILBAKE: Vi fører pengane tilbake på det kortet du betalte med.

Ved retur av bestilte varer er det  kunden som betaler returporto ref. § 15. Gjennomføring av angreretten ved avtalar som er inngått ved anna fjernsal enn telefonsal (angrerettlova). Retten til å returnere fell vekk dersom vara er brukt eller på anna vis forringa og ikkje lenger i salbar stand. Vara må returnerast i originalemballasje. Varer som returneres skal ikkje sendast i oppkrav til oss.

BETALING

I nettbutikken kan du betale med VISA- og Mastercard-kort. 

REKLAMASJON

Viss du ønskjer å returnere ei vare, er det flott om du sender eit bilete av feilen til rebekka@huldrafjell.com. Då sender vi deg ei ny vare, og vi betaler porto. Du kan også sende SMS til 971 70 135.